Nedelja 29. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 29.01.2012.
16:54
Beta A
Srpska napredna stranka je danas kritikovala Vladu Srbije da je u protekle četiri godine "srozala" životni standard građana za 60 odsto, kao i da je svojim radom potpuno "ekonomski obespravila" građane.
Nedelja 29.01.2012.17:27
Уколико се будете наслонили до краја на ДСС,позвали ДВЕРИ,имаћете прилику да судите овим издајницима из ове срамотне владе.СРС ће зарад Србије приступити националном блоку(у супротном ће одговарати народу)и то ће бити крај овој жуто-црвеној банди.
Nedelja 29.01.2012.22:56
SVI SU ONI NAS ZAJEBALI SA NJIHOVOM LAZIMA SAMO STO LJUDI ZIVE U NADI DA CE BITI BOLJE!!!!
Nedelja 29.01.2012.23:04
Да не осећамо кризу на својој кожи сваки дан па да нам неко и прича о томе како лоше живимо. Међутим није згорег да понекада и неки медији пишу о томе апсолутно не улазећи у то ко је поменуо ову тему и из којих разлога, али неоспорна чињеница стоји а то је да се нажалост велика већина нас налази у катастрофалном материјалном положају. Нас грађане никоне треба да убеђује никаквим примерима ни доказима сами најбоље знамо где нас је довела демократска странка током своје владавине која још увек траје. Довели су нас до пропасти, а и даље се понашају као да се ништа није десило. Е па доста је било, народ више не може да трпи, или ће сами отићи или ћемо их отерати.
Nedelja 29.01.2012.23:17
У Србији је данас готово незапамћена економска криза која упркос силним изговорима наше власти нема много везе са светском економском кризом. Много пре ове светске код нас је била ”домаћа” криза само што је била вешто или невешто (зависи од мишљења) скривана од јавности. Неке чињенице не могу се побити ма колико год се појединци трудили око тога. Тако на пример привреда у Србији је одавно у кризи и иде силазном путањом већ две деценије, а у последњих пар готина иде невероватном брзином у суноврат. Пољопривреда која је одувек била примарна делатност у Србији налази се у тешком стању, грађевинска индустрија, хемијска, прехрамбена итд. немају нимало светлу будућност.
Nedelja 29.01.2012.23:25
Ако изузмемо политичка препуцавања од којих ми обични грађани немамо апсолутно никакве користи и реално сагледамо ситуацију не можемо у тражењу криваца за положај у коме се налазимо да не поменемо актуелну власт и челника највеће партије у влади. Имају свог удела у свему што се данас дешава и политичари који су владали Србијом 90-тих, али пошто они нису на власти (изузев појединих) већ 12 година највећа кривица је свакако на садашњој власти. Лично мислим да докле год су Борис Тадић и његов ДС на власти у Србији нама нема опоравка. Више од једанаест година их није било брига ни за пољопривреду ни за било коју привредну грану, као ни за грађане Србије.
Nedelja 29.01.2012.23:28
Како могу да опораве Србију они који су је скоро уништили, и зар заиста мисле да им још увек неко верује да они могу да нас извуку из ове ситуације у коју су нас својом неспособношћу гурнули? Нећу да учествујем ни у каквим препуцавањима између страначких пулена, ја своје негативно политичко мишљење о садашњој власти формирам на основу тога што када отворим фрижидер а он полу-празан, али најгоре је то што се ја због чињенице да је полу-пун налазим међу оним срећнијима у Србији. Е зато мени није потребан нико ни из једне једине партије да ми прича о некаквим аферама, крађама, корупцијом... и у овом као и у многим другим случајевима испало је да нас живот увек најбоље подучи.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)